Lasershows en veilighei

Jsl lasershows is een jong dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in Lasershows/lasershow presentaties en Special FX.

Jsl lasershows verhuurt lasers (met gecertificeerd a (lso/laserschutzbeauftragter) en getraind personeel) ,special FX en alle lasers zijn full color lasers 16 miljoen kleuren. De kracht van Jsl lasershows is dat alle apparatuur in eigen beheer is, Zodat wij altijd aan de wensen van de klant kunnen voldoen, of dat nou 5/6 stages zijn wij regelen het. Wanneer uw festival , evenement,club feest gebruik maakt van onze diensten (lasershows/special fx) zal dit absoluut een wauw effect geven, waar de bezoekers het altijd nog over zullen hebben. U vraagt en wij zorgen dat alles tot op de puntjes geregeld word.

Eigenaar: Jeroen Eijgenstein

Veiligheid 

Jsl lasershows is altijd als eerste bezig met de veiligheid, zo schieten wij niet het publiek in en zorgen wij altijd voor safety zone’s. Ook letten wij altijd op eventuele beamers/camera’s. Dit doen wij voor ieders veiligheid die aanwezig is op t evenement.

Hier zijn wij ook reeds in gecertificeerd om wereldwijd lasershows te mogen verzorgen door de juiste papieren hiervoor te hebben de: Lso/lsb in t duits (laserschutzbeauftragter) wij hebben deze cursus met succes behaalt na een examen te doen bij de T√úV NORD Akademie in Duitsland.